ایا با این اماره تعقیب و احضار من در دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۸ #49168653

با سلام در یک پرونده کلاهبرداری حکم منع تعقیب بنده صادر شده است شاکی مجددا با اراعه یک فایل صوتی بین خود و دوست بنده که دوست من در مکالمه تلفنی ادعا میکند شاهد این کلاهبرداری بوده و شاکی صدایی که ضبط کرده را به دادستان اراعه میدهد و دادستان دلیل را میپذیرد وتقاضای تعقیب مجدد بنده را به موجب ماده ۲۷۸ ق.ا.د.ک از دادگاه میکند و دادگاه موافقت میکند. (تنها دلیل صدور حکم استناد به این فایل صوتی بوده است) سوال من اینجاست فارق از جرح شاهد و غیره... اگر شما بزرگواران تصمیم دادگاه را تایید نمیفرمایید من چطور میتوانم از دست دادستان و قاضی دادگاه شکایت کنم با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام انجام شده صحیح است

سلام.اقدام دادستان صحیح و قانونی بوده است....

به نظر می رسد تصمیمات صورت گرفته صحیح می باشد.

باسلام و درود تصمیم دادگاه و اقدام دادستان صحیح و قانونی می باشد.

با سلام بنظر بنده اماره میتواند باعث به جریان افتادن پرونده شود و نظر قاضی است که ملاک عمل است و قاضی تخلفی نکرده است. برای شکایت از قضات باید به دادگاه عالی قضات دادخواست داد

باسلام
اقدام دادستان صحیح و قانونی بوده است

با درود
درخواست دادستان و تصمیم دادگاه صحیح و در چهار چوب قانون، درست اتخاذ شده است