چه طور می توانم از همسایه ای که دایم سر و صدا ایجاد می کند و فحاشی می کند شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #49166513

همسایه طبقه بالا سروصدای خیلی زیادی دارند ۲۴ ساعته مشغول کوبیدن و کشیدن مبلمان هستند تذکر دادیم بارها فقط انکار و فحاشی می کنند و می گویند که شما مشکل روانی دارید ما هیچ گونه سر و صدایی نداریم. در واقع یک پیرزن پیرمرد پیر هستند که ۲۴ ساعته مهمان دارند و پیرزنه وسواس داره یکسره در حال جارو کردن و جابجایی مبلمان حتی ساعت ۳ شب می باشد.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با استشهادیه شهود و اخذ گزارش ۱۱۰ نسبت به رفع مزاحمت و فحاشی شکایت نمایید

میتوانید از باب مزاحمت شکایت کنید و استشهادیه هم جمع کنید

سلام
چنانچه ادله کافی از جمله اظهارات سایر ساکنین را داشته باشید امکان طرح شکایت دارید

سلام
شما می توانید بابت مزاحمت و فحاشی شکایت کنید ولی باید دلایل محکمه پسند از جمله شهادت شهود داشته باشید مثلا سایر همسایگان هم اظهارات شما را تایید کنند.