میتونم اعسار خودم رو توی این ده روز نزنم و در روزهای نزدیک ۳۰ بزنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۲ #49152183

سلام،
زوج هستم
ابلاغ اجراییه مهریه برام اومده
قید شده ظرف ده روز مفادش رو اجرا کنم
و اگه مالی ندارم ظرف ۳۰ روز اعسار بزنم
سوالم اینه که الان درگیر هستم و میتونم اعسار خودم رو توی این ده روز نزنم و در روزهای نزدیک ۳۰ بزنم؟
و اگه در این ۱۰ روز کاری نکنم؟ جلبم نیاد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید اقدام نمایید

سلام بله تا ۳۰ روز وقت طرح اعسار را دارید .

بله امکان تقاضای اعسار ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه وجود دارد و مانعی نیست قبل از سی روز جلب نمی‌دهند

وقت بخیر سی روز جهت ارائه دادخواست اعسار فرصت دارید

درود بله از تاریخ ابلاغ حداکثر تا سی روز مهلت دادخواست اعسار دارید وبعد از آن امکان جلبتان محتمل است

سلام.ظرف ۳۰ روز مهلت دارید دادخواست اعسار خود را ثبت کنید...

سی روز جهت ارائه دادخواست اعسار فرصت دارید