چگونه میتوانم تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #49136712

با سلام
یک سال و نیم هست که از زمان عقد من (زوجه) می گذره و من باکره هستم،الان مدت یک سال و نیم هست که زوج هیچ نفقه ای به من پرداخت نکرده، دو ماه پیش درخواست نفقه معوقه و جاری رو کردم و کارشناس نفقه دو روز پیش کل مبلغ نفقه های معوقه و جاری من رو ۱۵ میلیون تومان مشخص کرد،و مهلت ۷ روزه برای زوج در نظر گرفته شده
الان روند صدور اجرای حکم به چه صورت هست؟
هدف من این هست که حکم قطعی بشه و حکم جلب زوج رو ضمیمه درخواست طلاقم کنم.
باید چی کار کنم از اینجا به بعد؟
هدفم جدایی است.

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد که شش ماه متوالی نفقه نپرداخته است از موجبات عسر و حرج زوجه است و میتوانید تقاضای طلاق نمایید.
نسبت به رای قطعی تقاضای صدور اجرائیه نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدادگاه نفقه معوقه را پذیرفته و در واقع پذیرفته است که همسرتان بیش از ۶ ماه است که نفقه ای به شما نداده است
بعد از قطعی شدن حکم خود می توانیدبرای صدور حکم طلاق به استناد بندها ی عقد نامه اقدام کنید

پس از قطعیت حکم میتوانید بدلیل نپرداختن بیش از ۶ ماه نفقه درخواست طلاق نمایید ضمن اینکه بدلیل عسر و حرج هم میتوانید درخواست طلاق نمایید .

سلام . فعلا نظر کارشناسی به زوج ابلاغ شده و یک هفته مهلت اعلام نظر و اعتراض دارد . اگر مهلت سپری شود بر اساس همین نظریه حکم صادر می شود . بعد از قطعیت و درخواست اجرائیه ، اگر پرداخت نکند برای شما حق طلاق مستند به شرط ضمن عقد ایجاد می شود . ضمن این که شما به دلیل عسر و حرج هم می توانید درخواست طلاق کنید .

الان روند صدور اجرای حکم به چه صورت هست؟
هدف من این هست که حکم قطعی بشه و حکم جلب زوج رو ضمیمه درخواست طلاقم کنم.
باید چی کار کنم از اینجا به بعد؟
اگر هدفتان جدایی است
با توجه به اینکه دادگاه نفقه معوقه را پذیرفته و در واقع پذیرفته است که همسرتان بیش از ۶ ماه است که نفقه ای به شما نداده است
بعد از قطعی شدن حکم خود می توانیدبرای صدور حکم طلاق به استناد بندها ی عقد نامه اقدام کنید