آیا میتوانم با یک استعلام قانونی مدرکی از تاریخ خروج ایشان از کشور داشته باشم که بعدا ثابت کنم در منزل نبوده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #49132614

شرح واقعه :
همسر بنده در بهمن ماه ۱۳۹۸ برای دیدار فامیل خودش ایران را به مقصد یکی از کشورهای همسایه ترک کرده است و در حال حاضر با توجه به صحبتهای انجام شده و عدم تمایل ایشان برای برگشت به ایران و زندگی با بنده اینجانب دچار سردرگمی های حقوقی زیادی شده ام ( دلایل اصلی ایشان اختلاف نظر با خانواده بنده بیان شده است و همچنین مشکلات ساده ای که هر کدام را میتوان با ارائه یک راهکار مناسب حل کرد) همسر بنده تصمیم گرفته که در کشور جدید مشغول به کار و زندگی مستقل شود در حالی که بنده ایشان و خانواده را دعوت به مصالحه و گفتمان کرده ام و تا به امروز هیچ جوابی مثبتی دریافت نکردم.
امتیازات حقوقی بنده :
بخشش مهریه در دفتر اسناد رسمی توسط ایشان، متن این سند قانونی به شرح زیر میباشد :
مورد اقرار : بذل مهریه
مقر فوق الذکر در تاریخ .. حاضر گردیده و بعد الحضور در دفترخانه اقرار و اعتراف صریح نمود بر اینکه تمامی مهریه مندرج در عقد نامه شماره ... مورخ ... دفتر ... حوزه ثبت .... مندرج در سند نکاحیه به شماره چاپی ..... را به زوج خود مقراله بذل نمود و هیچگونه طلبی در خصوص مهریه و حق و حقوق متعلقه همسرش ( مقرله فوق الذکر ) ندارد و ذمه زوج در اثر بذل مهریه و سایر حقوق احتمالیه از زوج بری گردیده است و حق هر گونه ایراد و اعتراضی را در آینده از خود سلب و ساقط نمود.
امتیازات حقوقی همسر بنده :
وکلات بنده به ایشان که به موجب آن میتواند بدون اجازه بنده از کشور خارج شود و پاسپورت خود را تمدید نماید.
سوالات :
۱طبق توصیه دوستان بنده باید سریع اقدام به تمکین کنم تا برتری حقوقی داشته باشم این مورد را تایید میفرمایید؟؟
۲توجه به اطلاعات بنده اگر اقدام به طلاق از طرف بنده انجام شود نامه برای خانواده ایشان از طرف دادگاه ارسال میشود سپس در صورت عدم پاسخگویی دوباره ۳ ماه بعد نامه مجدد ارسال میشود و سرانجام در صورت عدم پاسخگویی ۳ ماه بعد نامه مجدد ارسال میشود، نتیجه این اقدام شاید حدود ۹ ماه زمان ببرد، حالا بحث محاسبه نفقه در این مدت با توجه به عدم حضور ایشان در منزل و خروج ایشان از کشور به چه شکل خواهد بود؟
۳-آیا بنده میتوانم با یک استعلام قانونی مدرکی از تاریخ خروج ایشان از کشور داشته باشم که بعدا ثابت کنم ایشان در منزل نبوده است و حتی در کشور هم حضور نداشته است؟
۴با توجه به شرایط ذکر شده ، ایشان از نظر قانونی چه دردسرهای حقوقی و مادی میتواند برای بنده ایجاد کند؟
۵-مزایای حقوقی بنده چه میتواند باشد و چه اقداماتی باید انجام دهم؟
۶-آیا پیچیدگی این پرونده در حدی است که بنده نیاز به وکیل داشته باشم و در صورتی که کل پرونده را به وکیل بسپارم چه مزایایی از نظر سرعت انجام کارها حاصل خواهد شد و حدود هزینه آن را چقدر پیش بینی مینمایید.
درود و خسته نباشید به تمامی وکلای محترم که حامی حق و عدالت هستند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دادخواست تمکین پذیرفته شود ایشان نمیتواند نفقه دریافت کند اما درخصوص نفقه گذشته همچنان مسئولیت پرداخت با شماست.
عدم حضور زوجه مانع رسیدگی دادگاه نیست و وقت رسیدگی تجدید نمیشود
بله از طریق اداره گذرنامه امکان استعلام خروج هست
اگر تمام یا بخشی از مهریه ای که به صورت سکه یا جه نقد (دین) تعیین شده، از سوی زوجه به زوج بذل شود، دیگر امکان رجوع ندارد و نمیتوان مهریه مطالبه نمود اما پرداخت نفقه برعهده شما باقیست.

باسلام
باتوجه به اینکه همسرتان مهریه خودرابذل نموده صرفا می تواند نفقه خودرا طلب نماید که این امر هم باتوجه به خروج وی وعدم زندگی ایشان باشما قابل دفاع می باشد البته بشرطی که شما اقدام به ارسال اظهارنامه و دادخواست عدم تمکین دهید
دلیلی وجود ندارد, که رسیدگی به پرونده سه ماه طول بکشد ومرد می تواند با پرداخت حقوق زوجه وی راطلاق دهد .

۱- اقدام سریع در ثبت درخواست الزام به تمکین موجب برتری حقوقی نمی گردد .
۲- پرداخت نفقه زوجه تا زمانی که رای قطعی تمکین صادر نشود جزو وظایف زوج می باشد . همچنین مطابق قانون زوج هر زمان که بخواهد میتواند زوجه را طلاق بدهد . موضوع ۳ نوبت تجدید و تعیین اوقات رسیدگی به فاصله هر ۳ ماه یکبار نیز صحت نداشته و فاقد مبنای قانونی است .
۳- در صورت طرح دعوی مطالبه از سوی همسرتان یا تقدیم دادخواست طلاق میتوانید تاریخ خروج از کشور ایشان را به دادگاه اعلام نمایید تا دادگاه عنداللزوم اقدام به استعلام کند .
۴- همسرتان تنها امکان شکایت بابت ترک نفقه و یا مطالبه مهریه را خواهد داشت .
۵- طبیعی است که با سپردن پیگیری ها به یک وکیل ، موضوع به صورت سریع تر و یکپارچه تر انجام خواهد گردید .

سلام.با توجه ب موارد ذکر شده .بله شما اگر اقدام به گرفتن وکیلی که تخصص درحقوق خانواده داشته باشند انجام مراحل کار شما با دقت بهتر و سریعتری صورت میگیرد .در مورد حق الوکاله بستگی به انجام کار در ان دادگاه و توافقی که بین هردو طرف قراداد بسته میشود دارد.موفق باشید

با سلام با توجه به اینکه پرسشهای جنابعالی بسیار گسترده مطرح شده است بهتر آن است که بدوا یک مشاوره تلفنی داشته باشید و بعد تصمیم گیری بهتری خواهید داشت ولی در کل به استحضار میرساند که کار شما خیلی نیاز به وکیل ندارد و راهکارها را میتوانید تلفنی یا حضوری از وکیل خود پرسیده و عمل نمایید تا هزینه زیادی به گردنتان نباشد .