دادخواست اعسارم با توجه به شغلم قبول میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۱ #49096928

با سلام احترام
من به مبلغ حدودآ ۶۰ میلیون تومان محکوم شدم
الان در مغازه برادرم بصورت درصدی مشغول به کار هستم که در ماه چیزی حدود ۳تا ۴ میلیون درامد دارم که از این مبلغ حدود ۳ میلیون انرا به بانک بابت قسط بدهکارم
یک خودرو پژو ۴۰۵ مدل پایین دارم
یک واحد خانه قولنامه ای دارم که در ان سکونت دارم
متاهل و داری دو فرزند کوچک مدرسه ای هستم
موجودی کل حسابم ۵ میلیون پوله که مسدود کردن
دو نفر شاهد معرفی کردم و تمام این اطلاعات رو به دادگاه دادگاه داده ام
ایا با این شرایط قاضی با اقساط من موافقت میکنه یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود خودرو قابل توقیف می باشد ولیکن دادخواست اعسار پذیرفته خواهدشد.

با احترام احتمال توقیف خودرو میباشد

با درود بله اعسار پذیرفته می‌شود، خودرو قابل توقیف است، اقساط باید متناسب با وضعیت اقتصادی زوج تقسیط گردد.

ماشین قابل توقیف است ولیکن به احتمال زیاد اگر شهادت شهود مورد پذیرش باشد اعسار صادر خواهد شد

فارغ از اینکه خودور قابل توقیف خواهد بود لاکن دادخواست اعسار شما پذیرفته خواهد شد

با احترام همین که خودرو توقیف نشده شانس با شما بوده

خودرو شما قابل توقیف است، اگر کفاف بدهی را بدهد فروخته می شود و پذیرش اعسار منتفی است