متن درج شده در روند پرونده چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۳ #49087810

با سلام

در روند پروند درج شده

وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از واحد تایپ تجدید و به وقت نظارت به تاریخ ۹۹/۰۷/۲۷ تغییر کرد

این متن منظور چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.یعنی در صورت صلاحدید قاضی نیازی به حضور اصحاب دعوا نبوده و رسیدگی میشود

با سلام
تعیین وقت نظارت شده است که در وقت نظارت نیاز به حضور طرفین دعوی نخواهد بود و دادگاه شخصا اقدام خواهد نمود

یعنی قاضی بدون حضور طرفین دعوی پرونده ر امطالعه و بررسی بیشتر خواهد کرد.

با سلام . یعنی متن تایپ شده دادنامه هنوز به دفتر شعبه جهت استحضار قاضی واصل نشده است.

درود برشما......بطور معمول ارسال به واحد تایپ معطوف به بعد از وقت رسیدگی وتصمیم مرجع مربوطه است وبنظربنده دستور قضایی مکتوبی قبل ازجلسه صادر گردیده که ارسال ان از طرق ثنا مقدور نبوده است

جلسه دادرسی به همان تاریخ موکول شده است یا اینکه وقت دادرسی پروند توسط قاضی تعیین شده اگر لازم باشد ابلاغ به طرفین ارسال میکند جهت حضور در دادگاه،اگر نیاز نباشد حضور طرفین در دادگاه قاضی خودبرسی در وقت تعیین شده روی پروند انجام میدهد