فرجام خواهی از رای دادگاه تجدیدنظر چطور است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۵ #49086720

سلام خسته نباشید از رای دادگاه کیفری دو در جرم تهدید که ۳ ماه و ۱۰ روز حبس صادر کرده به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کردیم که دادگاه تجدید نظر هم حکم بدوی را تایید کرده است حقیقتا سخت و غیر قابل تحمل هست که بدون انجام جرمی با جوسازی و صحنه سازی و دادو بیداد و غیره زوجه که هدفش لطمه بر حکم محکومیت بر تمکین هست و تمام شیشه های درب ها را شکسته و کلی فحش شفاهی و بعد با پیامک نثارم کرده است و تعدادی را پیوست کرده بودم اهمیت ندادند ناگفته نماند دادگاه بدوی بدون جلسه و از روی کیفرخواست رای صادر کرده است و حتی شاکی و متهم را ندید و اجازه ندادند لحظه ای پیش قاضی بروم . فرجام خواهی کنیم دیوان قبول میکند . با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی تهدید
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر جهات اعاده دادرسی محقق باشد صرفا امکان اعاده دادرسی وجود دارد ...

نتیجه اعاده دادرسی پیش بینی نیست.

اگر جهات اعاده دادرسی محقق باشد صرفا امکان اعاده دادرسی وجود دارد در غیر اینصورت حکم قطعی لازم الاجراست

با سلام قابل پیش بینی نمی باشد

نمیتوان نتیجه اعاده دادرسی را پیش بینی نمود .

سلام قابل فرجام خواهی نیست

بادرودوسلام قابل فرجام خواهی نمی باشد.