مراحل طلاق توافقی در دوران عقد چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۲۲ #49064632

سلام مراحل طلاق توافقی برای دختر (باکره) ؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق توافقی ، همانطور که از نامش پیداست باید توافقی بین زوجین انجام گیرد که این امر میتواند در دفاتر اسناد رسمی بطور رسمی انجام گیرد یا اینکه با اخذ نوبت گیری از طریق دفاتر خدمات قضایی برای طلاق توافقی ، و از طریق دادگاه خانواده انجام گیرد که با چند جلسه حضور در مشاوره اقدام میگردد .

به عنوان اولین اقدام باید توافق خود را به صورت کتبی تنظیم نمایند.

پس از انجام مشاوره و دریافت نظریه مشاوره میتوانید دادخواست طلاق توافقی را ثبت نمایید و پس از م را جعه به دادگاه توافقات خود را جهت دادنامه شدن بیان نمایید.
اگر زوجه باکره باشد قبل از صدور رای به پزشکی قانونی جهت اخذ گواهی معرفی می‌گردد تا پس از طلاق بتواند شناسنامه را عوض نماید.

سلام
توافق کتبی زوجین، مراجعه به سایت بهزیستی برای نوبت مشاوره و سپس دفتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست و جلسه دادگاه و محضر

برای طلاق توافقی نیاز به تراضی طرفین است در این صورت به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.