ایا میتونم سند ملک مسکونی یکی از اعضای خونوادم رو ارائه بدم‌؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۱۹ #49023500

با سلام جهت اجرای حکم غیابی مطالبه وجه به مبلغ حدود ۵ ملیون اینجانب نه میتونم ضامن جور کنم و نه پروانه کسب ولی ایا میتونم بجاش سند ملک مسکونی یکی از اعضای خونوادم رو ارائه بدم‌؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق شعبه پیگیری نمایید

با سلام،قانونا میتوانید و باید شعبه مورد نظر را قانع کنید.

به شعبه مربوطه مراجعه کنید.

درود به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید

سلام
بله امکانش هست اگر شعبه مایل نبود بگید من این حق را دارم که یا ضامن معرفی کنم یا تامین دیگری بدهم.
چون توقیف سند ملک کارهای بیشتری می برد، ممکن است شعبه محترم مایل به انجام آن نباشد.

با سلام ، بهتر است به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید .

باسلام
در قانون گفته شده معرفی ضامن و قاعدتا باید شامل وثیقه هم بشه. با این وجود باید شعبه مربوطه را متقاعد کنید