چطور من شکایت کنم که حداقل واریزی هام که رسید دارم برگرده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۸۰۱ #49019923

باسلام‌..ببخشید وقتتون میگیرم.بنده با خانمی چند سال رابطه داشتم..قرار بود با هم ازدواج کنیم،و به همین خاطر کل خرجشو میدادم کل وسایل خونشو رفت خرید من پول به حساب فروشنده واریز کردم..حدوده ۲۰۰میلیون هم به مرور ازم میگرفت میگفت برمیگردونم..چند قطعه طلا بهش دادم دو تا گوشی موبایل و....
حالا بعد از چند سال فهمیدم همش نقشه بوده و اصلا قصد ازدواج با من نداسته فقط میخواسته تیغ بزنه

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید اقدام به دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام
دادخواست مطالبه دهید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

بنام خدا،اگر مدارک و مستندات دارید میتوانید وجوه واریزی و اموال را مطالبه و استرداد نمایید.

سلام دادخواست مطالبه دهید

دادخواست استرداد وجه بدهید

با سلام
با دلایل و مدارکی که دارید دادخواست استرداد وجوه و اموال را بدهید