راهکار اثبات پرداخت مبلغ چک چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #49015254

۲۳ ساعت پیش

بابت چک ۴ میلیونی حامل از من شکایت شد ولی
۱- تاریخ چک ۵ مرداد ۹۸ بود و در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ برگشت زد و در شورای حل اختلاف شکایت کرد
۲-سه میلیون آن را با کارت پدر خانمم ( با توجه به اینکه احتمال میدادم حسابهایم را ببندد پولم را در کارت ایشون ریخته و امرار معاش میکنم ) از مرداد ۹۸ الی دی ۹۸ طی سه مرحله پرداختم که پیرینت بانکی هم دارم.
۳-ولی نامبرده با اجرا گذاشتن کل چک همه ۴ میلیون را طلب کرد در حالی که فقط ۱ میلیون مانده و طلب دارد
۴- تاریخ ۱۵ اسفند ۹۸جلسه رسیدگی در حل اختلاف بوده که بعلت کرونا نشد به جلسه برم و در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ نیز قرار تامین خواسته صادر شد.
من الان چکار باید بکنم؟
میگن اگر از کارت شخص دیگری واسش پول فرستادم قابل اثبات نیست، آیا در اینگونه موارد پیامکی که واسم فرستاده که ۳ میلیون واسش فرستادم راه حل اثبات هست؟
آیا قاضی حل اختلاف میتونه دستور بده که متن پیامک منو مثلا شرکت رایتل واسه جلسه قضایی برای اثبات پرداخت بفرسته؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتونین صاحب کارت را به عنوان ورود ثالث به دعوا دادخواست بدین تا ایشون توضیح بدن من پرداخت کردم