ایشان قصد اقدام حقوقی دارند بنده در دادگاه کل ۵۰ تومان را محکوم می‌شوم یا آن ۲۰ میلیون تومان در رای قاضی کسر می‌شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۱ #49013039

با سلام
بنده یک چک برگشتی به مبلغ ۵۰ تومان داشتم که با ذینفع توافق کردم به صورت ماهانه بخشی از دین خود را به ایشان ادا نمایم. این اتفاق افتاد و من پس از چند ماه دیگر قادر به پرداخت مانده مطالبات ایشان نبودم. الان ۲۰ تومن از مجموع طلب ایشان را پرداخت کرده‌ و ۳۰ میلیون تومن بدهکارم. حال که ایشان قصد اقدام حقوقی دارند بنده در دادگاه کل ۵۰ تومان (به همراه خسارت تاخیر و ...) را محکوم می‌شوم یا آن ۲۰ میلیون تومان در رای قاضی کسر می‌شود؟ (مستندات پرداخت به ذینفع که به تایید بانک رسیده موجود و قابل ارائه است)

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندات مبلغ پرداخت شده را ارائه دهید تا کسر شود.

سلام
به دلایل پرداخت خود استناد نمایید
کسر می شود

باسلام
با ارایه پرینت واریز وجه ، میزان مبلغ پرداختی از کل مبلغ بدهی کسر می شود

با درود به استناد مدارک موجود مبالغ پرداخت شده کسر خواهد شد

با تقدیم مدارک و اثبات پرداخت بخشی از بدهی از کل آن کسر میشود.

با سلام
مبلغ پرداخت شده کسر میشود

بادرودوسلام مبلغ تادیه شده کسر می شود.