آیا با شهادت دادن انها میتوانم این را در دادگاه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #49004583

سلام
اگر در محل کار مدیر ی ادعا کند که همسرم در اطاقی با خانمی ارتباط داشته اند
پشت در همدیگر را بغل کرده اند و کارگر خدماتی دیده است
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله قابل اثبات است.

با سلام
درصورتیکه بتوانید اثبات کنید از طریق شهادت شهود بله

باتوجه به اینکه ملاک ومناط اعتبار در اثبات زنا شهادت حداقل چهارشاهد عادل است ویا اینکه زانی یازانیه چهار بار به زنا اقرار کند در فرض سوال شما نمیتوان با دیدن یک نفر اون هم در حد تفخیذ ومساحقه وخلوت بانامحرم فردمورد نظر را به زنا محکوم کرد اگر شهادت اون فرد دلالت برزناهم داشته باشد چون شهادت کمتر از چهار نفر مستلزم حدقذف است شخص شاهد حد خواهد خورد ولی اقرار بررابطه غیر از زناحداکثر فرد خاطی ومجرم در صورت اثبات برهکاریش را تا ۱۰۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم خواهد کرد

شهود از ادله محسوب میگردد و قابل بررسی میباشد

سلام
این ادعا با شهادت چهار مرد شاهد به زنا قابل اثبات است

سلام
باید برای ادعای خود دلیل بیاورد و شاهد داشته باشد در غیر این صورت تهمت می باشد ولی در صورت اثبات رابطه نامشروع غیر از زنا می باشد و مجازات آن تا ۹۹ ضربه شلاق می باشد