چطور می توانم دادخواست اجور معوقه ام را به تهران منتقل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۴ #48997271

با درود :
۲ تا درخواست تخلیه ( مدت اجاره منقضی شده) و اجور معوقه (۳ میلیون تومن) جهت خانه ام در تهران تنظیم کردم (خانه مورد اجاره در تهران است) هنگام ثبت دادخواست " دادخواست تخلیه به حل اختلاف تهران " و دادخواست اجور معوقه جهت رسیدگی به سنندج ارسال شد!!!
کارمند دفتر ثبت ثنا گفت چون آدرس مستاجر در سامانه ثنا سنندج ثبت شده دادخواست اجور معوقه حتما باید به حل اختلاف سنندج ارسال بشه!!!!!!! جا خوردم " عجیب ترین چیزی که در عمرم شنیده ام " واقعا عجیبه . [ دستگاه قضا مالباخته و خواهان رو در وضعیت ویروس چینی کرونا راهی شهرستان دیگه ای می کنه ] مدت قرارداد تمام شده اما کلید خانه هنوز در اختیار مستاجر است ( بدون ساکن ) مقداری وسایل بی ارزش داخل خانه است .
ساکن تهران هستم . آیا می تونم در همین شعبه حل اختلاف تهران که مرجع صدور دستور تخلیه هست ضمن تخلیه " تقاضای اجور معوقه رو هم بدم؟ یا هر روش دیگری که امکان پذیر باشه { استدعا می کنم کمکم کنید }

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه ادرس جدید مستاجر رو دارید که ساکن تهران هستند (و البته قرارداد اجاره حتما در تهران منعقد شده )ادرس رو به دفتر خدمات قضایی اعلام کنید و دادخواست رو در تهران مطرح کنید .