آیا میشود همزمان از سه شعبه حقوقی مهریه دریافت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۲ #48997086

سلام . وقت بخیر . همسر بنده مهریه اش به تعداد ۱۳۷۰ عدد سکه در سه شعبه مختلف دادگاه حقوقی درخواست کردند. که بنده در هر سه شعبه پس از صدور رای درخواست اعسار دادم و در هر سه شعبه تایید و سپس در شعبه تجدید نظر هم تایید شد. الان در حال پرداخت اقساط یکی از دادنامه ها هستم . ایشون در حال حاضر در مورد اجرای دادنامه ی دوم دادخواست دادند و قاضی شعبه هم اجرایییه صادر کردند. سوال من اینه آیا با اینکه من توسط دادگاه معسر شناخته شدم و در حال پرداخت اقساط دادنامه ی اول هستم دادگاه می تونه بنده رو محکوم به پرداخت همزمان دو دادنامه بکنه ؟ پیشاپیش از شما متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر
با ارایه چند پرونده جهت اقدام شما میتوانید موضوع را در جلسه و یا دادنامه اولین اقدام را به شعبه رسیدگی ارایه نمایید

زمانی که دادگاهی ابتدا رسیدگی را آغاز کند از سایر دادگاه ها سلب صلاحیت میشود و شما باید به دو دادگاه دیگر رسیدگی توسط شعبه ای دیگر را اعلام میکردید