از طریق اتحادیه می توانم کاری بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۶ #48991560

سلام.
ملکی فروختم و املاک در مبایعه نامه نوشته که خریدار ۵۰ تومان بصورت وجه نقد به من داده. در صورتی که خریدار در مشاور املاک کارت کشید و این مبلغ نزد املاک است. املاک این پول را گروگان نگه داشته برای کمیسیون خود. می خواهد از این مبلغ، کمیسیون غیرقانونی خود را برداشت کند و بقیه اش را به من بدهد. کمیسیون قانونی او مبلغ ۱۲ ملیون می شود ولی او ۴۳ ملیون می خواهد. مبایعه نامه سه برگی (رنگی) امضا شده ولی مبایعه نامه با کد رهگیری هنوز امضا نکردم.
به نظر شما چه کار کنم؟
فایده دارد؟ یا اینکه باید از مراجع قضایی پیگیر بشم؟
لطفا منو راهنمایی کنید. سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تقدیم و تنظیم شکایت ازطریق اتحادیه امکان پذیر می باشد.

درود
موضوع را از طریق اتحادیه املاک پیگیری کنید.

با ارسال اظهارنامه تمام حقوق خود را مطالبه کنید واگر مثمر ثمر نشد از طریق اتحادیه اقدام کنید

با درود شکایت از طریق اتحادیه متصور است

بله از طریق اتحادیه قابل پیگیری می باشد

سلام ترجیحا اول از طریق دفتر خدمات قضایی به جرم خیانت در امانت شکایت کنید شکایت های صنفی معمولا راه به جایی نمیبرد

سلام
بله امکان شکایت بابت اخذ کمیسیون بیشتر از اتحادیه و عدم تحویل اوراق مبایعه نامه هست.