میتونم ماشین را از پارکینگ بیرون بیاورم یا نه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۵ #48962439

باسلام ماشینم به اسم پدرم میباشد الان در پارکینگ است ولی من قولنامه دارم از ماشین پدرمم فراری هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مبایعه نامه دادخواست الزام به تنظیم سند نمایید و با ارائه آن از محل توقیف درخواست رفع توقیف نمایید

سلام
شرط ترخیص خودرو احراز مالکیت متقاضی ترخیص و پرداخت خلافی های آن است و چنانچه کلانتری آن را توقیف نموده باشد و قولنامه را از شما بپذیرند آن را ترخیص می نمایند ولی معمولا در این باره به استناد قولنامه اقدام نمی‌کنند و باید حتما سند مالکیت یا وکالت از مالک داشته باشید

ترخیص خودرو فقط با سند مالکیت(برگ سبز) و مدارک مستند امکانپذیر است اگر دسترسی به پدر ندارید با دادخواست الزام تنظیم سند ابتدا کار انتقال را انجام داده و بعد از گرفتن رای دادگاه اقدام فرمایید

با سلام
قول نامه در زمره اسناد عادی محسوب است و جهت ترخیص خودرو نیاز به سند مالکیت رسمی است.با استناد به مبایعه نامه مذکور اقامه دعوا الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت پدر خود انجام دهید. با صدور حکم به نفع شما و تنظیم سند رسمی قادر به ترخیص خواهید بود.
پایدار باشید

تحویل خودرو توسط ستاد ترخیص تنها با ارائه سند مالکیت و یا وکالتنامه رسمی امکانپذیر می باشد . شما باید ابتدا باستناد مبایعه نامه موجود دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید و پس از صدور رای مبادرت به تنظیم سند کرده و با سند تنظیمی خودرو را ترخیص کنید .

سلام و درود
معمولا در کلانتری برای رفع توقیف اقدام میکنند و رییس کلانتری احراز مالکیت میکند، معمولا قبول میکنند.