امکان گرفتن سند تک برگ هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۰۷ #48945655

درود
ما خانه ای داریم که قولنامه آن توسط یک شخص روحانی معتمد محل به صورت دستی بین خریدار و فروشنده نوشته شده و ۱۵ سال پیش معامله شده و قبض اب و برق به نام است ولی سوابق قولنامه و مادر سند نیست

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
در فرض سوال شما اگر ملک فاقد سابقه ثبتی و سند مالکیت باشد از طریق ماده ۱۴۷ تقاضای ثبت ملک را می نمایید که این امر از سوی کافی نت یا دفاتر اسناد رسمی صورت میپذیرد و شما قولنامه عادی و سایر سوابق ملک مورد نظر از طریق سامانه بارگذاری نموده و کد رهگیری به شما داده میشود و درنهایت بر اساس موقعیت ملک شما پرونده در هییت رسیدگی و در صورت نداشتن معارض با تشریفات قانونی سند مالکیت برای شما صادر خواهدشد.ولی اگر دارای سند مالکیت و پلاک ثبتی تفکیکی باشد با عنایت به مبایعه نامه عادی شما که دو نفر شاهد ذیل آن را امضا نموده باشد از طریق دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده شما و مالک پلاک ثبتی و در غیر اینصورت اثبات مالکیت و سپس الزام به تنظیم سند رسمی مبادرت به طرح دعوی نمایید.

با احترام با احراز مالکیت و احراز وقوع بیع می توانید اقدام نمایید

وقت بخیر در خصوص رفع توقیف خودرو پدر باید اقدام نماید

با احراز مالکیت و احراز وقوع بیع می توانید اقدام نمایید

سلام از طریق اداره ثبت محل پیگیری کنید.

سلام.از طریق اداره ثبت سوابق ثبتی ملک را استعلام کنید...

درود بر از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل پیگیری نمایید