بنده میتونم بعد از تعطیلات نوروز برم دادگاه و درخواست اصلاح اون بخش از رای صادره رو بنا به توافق صورت گرفته و نوشته شده در پرونده رو داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۴ #48942350

سلام و عرض ادب، بنده خانمی هستم که به مدت سه سال مشغول کارهای طلاق بودم و خب بعد از توافقی که با همسرم انجام شد، بنده در ازای دریافت حضانت کلی فرزند ۳ ساله‌ام و همینطور دریافت حق طلاق، مهریه خودمو بذل کردم و دیروز رای قطعی (بدون حق اسقاط رای) صادر شد. اما مشکلی که برام پیش اومده اینه که ما توی حل اختلاف و دادگاه توافق کردیم که ملاقات زوج با فرزند بعد از طلاق به صورت «ملاقات در منزل زوجه و در حضور پدر و مادر و برادر در شهر فلان که زوجه در آن ساکن است از ساعت ۱۱ تا ۱۷» صورت بگیره تا از لحاظ شرعی هم مشکلی ایجاد نشه. اما تو رای صادره متاسفانه این بند لحاظ نشده و فقط برخلاف توافق صورت گرفته نوشته شده «ملاقات فرزند در شهر فلان از ساعت ۱۱ تا ۱۷» صورت بگیره!! مشکل بنده هم اینه که همسر بنده اعتیاد شدید داره و قصد ضربه زدن به بنده رو داره و میخواد بچه‌مون رو بدزده و متواری بشه تا به قول خودش منو اذیت کنه! و از دیروز خط و نشون میکشه که فلان تاریخ میام بچه‌مو ببرم بیرون بگردونم! در حالی که توافق چیز دیگه‌ای بود که عرض کردم.
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه توافق فی‌مابین در رای لحاظ نشده، و اینکه زوج و زوجه حق تجدیدنظرخواهی و فرجام‌خواهی رو از خودشون ساقط کردن، آیا بنده میتونم بعد از تعطیلات نوروز برم دادگاه و درخواست اصلاح اون بخش از رای صادره رو بنا به توافق صورت گرفته و نوشته شده در پرونده رو داشته باشم؟؟ یا حتی حق اصلاح رای هم از هر دو نفر ساقط شده؟! ممنون میشم جواب کاملی بدید تا از استرسم کم بشه🙏

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا سلام،بله به شعبه مراجعه و درخواست خود را طی لایحه ای ثبت کنید.

سلام تقاضای خود را مکتوب بفرمایید

با درود حضوری پیگیر ماجرا شوید تقاضای خود را کتبا مطرح کنید

حضورا مراجعه و مراتب را به موجب لایحه ای مطرح نمایید

با درود موضوع را طی لایحه ای ارسال کنید

طی یک لایحه موضوع را بعه شعبه اطلاع دهید

باسلام و احترام
شما باید به شعبه مربوطه مراجعه کرده و موضوع را اطلاع دهید .