دیگه نمیتونم کیفری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۳ #48935220

با سلام بنده در تاریخ ۲۵/۱۱/۹۹ یک موتور سیکلت دز سایت دیوار فروختم که ۲ نفر درب منزلمان امدند و ۴ فقره چک بهمراه ۲ میلیون نقد بهم دادند و قولنامه هم دارم حالا من ۴ فقره چک را پشتش امضا کردم و دادم به همکارهای صنفی خودم و حالا در زمان موعد چک ها متوجه شدم چک ها سرقتی است و من وجه ان را تاممین کردم و به طرف حساب. ها دادم و لاشه چک ها رو گرفته و برگشت کردم که در گواهی عدم پرداخت چک ها نوشته شد به دلیل نقض امضا بعد دادخاست حقوقی به شورا دادم حالا فهمیدم که اگر ابتدا دادخاست بدم دیگه نمیتونم کیفری شکایت کنم مگر اینکه دادخاست خودم استرداد کنم لطفا در خضوص این موضوع توضیح کامل بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید مشکلی تدارد

باسلام
طرح شکایت کیفری در این حالت منع قانونی نخواهد داشت .

بادرودوسلام شکایت کیفری خودراتقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شکایت کیفری را می توانید طرح نمایید .

با احترام میتوانید شکایت کیفری مطرح نمایید

سلام
شما با داشتن دلایل و مستندات محکمه پسند، می توانید شکایت کیفری مطرح کنید.

بادرود میتوانید کیفری طرح شکایت نمایید