ادعا میکند که زمین را طی یک قولنامه دستی در سال ۹۲ از اقای الف خریده است؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #48920419

با سلام
من ملکی را از اقای ب خریدم که وی ملک را در سال ۹۵ توسط اقرار نامه  دفتر اسناد رسمی و قولنامه از اقای الف خریداری کرده و در همان سال درخواست صدور سند به اداره ثبت داده است حال انکه شخصی به من مراجعه کرده ادعا میکند که زمین را طی یک قولنامه دستی در سال ۹۲ از اقای الف خریده است در ضمن ایشان قولنامه را به من نشان داده و حدس و گمان میرود که با توجه به افزایش چشم گیر مبلغ زمین الف با ج معامله ای جعلی تشکیل داده اند و قولنامه نوشته تا قولنامه مقدم شود و زمین را از ما بگیرند  درضمن شخص ج برای صدور سند در سال ۹۹ اقدام کرده حالا انکه باید چه اقداماتی انجام دهیم ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتونید در قبال دعوای حقوقی شخص ج به عدم مراوده مالی و ادعای جعل و ... استناد کنید و دعوای وی رد خواهد شد انشاالله، این موارد قابل دفاع است.دلایل زیادی میتونید پیدا کنید و حتما وکیل بگیرید.

با سلام
اگر شخص ج در دادگاه مدرک محکمی برای اثبات ادعای خودش داشته باشد ویا اگر شاهدان ویا استشهادنامه داشته باشد ودادگاه قبول کند وی مالک زمین محسوب میشود

با سلام
اگر ایشان ادعای مالکیت به تاریخ تقدم بر شما دارند لذا میتوانند از طریق مراجع قانونی جهت احقاق حق خود اقدام نمایند و در عوض شما نیز ادعای جعل نمایید تا امر به نظر کارشناسی ارجاع گردد تا تاریخ تقدم برای مالک اصلی مشخص شود .
بالفرض مثال اگر ادعای شخص ثالث حقیقت داشته باشد در اینصورت شما میتوانید به طرفیت فروشنده اقامه دعوی و مطالبه ثمن معامله را تقاضا نمایید .

صرف ادعا و ارایه قولنامه مثبت مالکیت وی نبوده لذا برای اثبات مالکیت خود باید در دادگاه مدارک و مستندات دال بر مالکیت خود ر ارایه و ثابت کند لاکن در صورتی که صحت قولنامه وی اثبات و ادعای جعلیت آن مردود شود وی مالک زمین مزبور خواهد بود