در دوران عقد بدلیل دخالت خانواده همسر، چطور طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #48906049

باسلام وقتتون بخیر من در دوران عقد هستم ۶ ماهه عقد کردم و باکره هستم به دلیل دخالت خانواده همسرم و شرط و شروط همسرم و زورگویی ایشون میخوام طلاق بگیرم باید چیکار کنم و از چه راهی وارد شم چونکه میخوام مهریمم بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر با داشتن شرایط ۱۲گانه عقد دادخواست طلاق دهید و موافقت گردد تصف مهریه به شما تعلق خواهد گرفت.

سلام.مهریه حق شماست و میتوانید نصف آن را مطالبه کنید . و دادخواست دهید.. طلاق در صورتی ک دلیلی ک نشان دهنده ی عسر و حرجتان نباشد روند طلاق طولانی می شود.

برای طلاق از طرف زوجه باید مواردی را اثبات کنید که عسر و حرج شما را اثبات کند .و یا با اثبات شرایط ذکر شده در عقدنامه میتوانید جدا‌ شوید
اما چون باکره هستید میتوانید از حق حبس استفاده کنید‌و تا زمانی که زوج مهریه شما ره کامل پرداخت نکرد تمکین نکنید

با سلام
در صورت باکره بودن نصف مهریه به شما تعلق میگیرد
در مورد حق طلاق باید مندرجات سند ازدواج شما مطالعه شود

سلام
جهت طلاق میبایست شروط ۱۲ گانه از سوی زوج رعایت نگردد
فلذا ابتدا مطالبه مهریه را مطرح نمایید