آیا اسکرین شات یا ویس و یا خطی که بنام کسی دیگه است میتونه واسش مدرک باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۲ #48858048

سلام خسته نباشید من مدت ۱ سال هست که به خانه پدرم برگشتم به خاطر کتک ) که ۲ نامه پزشک قانونی دارم ) و فحش و تهمت و فشار خیلی زیاد از طرف خانواده شوهر و دخالت فراوان. از وقتی هم برگشتم شوهرم بارها خواسته که من برگردم ولی تو این مدت هم هر دفعه با کتک و فحش برگشتم
بخاطره فشار زیاد برنامه ایی رو گوشیم نصب کردم که مربوط به چت کردن با افراد خارج از کشور بود
تو این برنامه هم چند نفر ایرانی هم بودن و متاسفانه واسه هم عکس فرستادیم بی حجاب ولی نه عکس هایی که نشان دهنده رابطه یا تحریک طرف مقابل و...باشه تو این برنامه با یه نفر اشنا شدم و یه شب اومد دنبالم تا صحبت کنیم من شماره خط خواهرم و دادم و روی خطی که بنام خواهرم بود تماس گرفت واتس اپ پیام داد و اومد دنبالم. شوهرم من و تعقیب میکرد و با باتون شیشه ماشین طرف و خورد کرد و من و بدجور کتک زو و گوشی و گرفت.. بعد از چند روز خواست من و ببینه و حرف بزنیم من رفتم و موفق شدم گوشی و پیدا کنم و برگردم.حالا میگه همه رو اسکرین شات گرفته ریخته رو فلش ایا میتونه علیه من استفاده کنه و ایا اسکرین شات یا ویس و یا خطی که بنام کسی دیگه اس میتونه واسش مدرک باشه و من محکوم به رابطه نامشروع بشم؟ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اسکرین شات و استشهادیه مثبت روابط نامشروع است اما به نظر میرسد موضوع پرونده شما جای دفاع بسیار خواهد داشت حتما با وکیل دادگستری مشورت نمایید

با سلام برای دادگاه اصل مدرک بسیار مهم است و صرف اسکرین شات نمی‌تواند مستند قانونی قرار گیرد مگر اینکه اصل مدرک نیز موجود باشد

برخی قضات وحقوقدانان صدای ضبط شده ازشخص مرتبط در یک پرونده کیفری را صرفا دلیلی برای اثبات اتهام می دانند ولی قانون برای انتساب یک بزه دلیل شرعی و محکمه پسند باید وجود داشته باشداگرانککار یا تکذیب شود از درجه اعتبار ساقط می شود چون خط به نام شما نیست مالک خط می تواند به جرم سرک کشیدن و اسکرین شات گرفتن از خطش شاکی وشما هم تکذیب وانکار کنید.

با سلام و عرض ادب و احترام ایشان با ارایه اسکرین شات و ویس میتواند از شما به اتهام رابطه نامشروع شکایت نماید در خصوص صاحب اصلی سیم کارت به عرض می رسانم دادگاه این موضوع رابررسی و از محتوای چت ها ممکن است تشخیص داده شود که شخص شما ارسال کننده بوده اید.

بلی اسکرین شات و استشهادیه مثبت روابط نامشروع است لیکن به ان صورتی که تصور میشود راحت نیست با این حال همسرتان مشخص است تمایلی به اثبات و اذیت شما را ندارد