آیا در سوءپیشینه درج میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰۳ #48852043

من برای آدم ربایی محکوم به ۵ سال حبس شدم و با کشیدن ۲۸ ماه زندانی و زدن آزادی مشروط آزاد شدم
ایا در سوءپیشینه درج میشود با توجه به اینکه شاکی نداشته ام؟
میخواستم سوءپیشینه بگیرم جهت کارکردن

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوپیشینه موثر است

درود در سوپیشینه درج می شود .

سلام
بعد از انقضای مدت ازادی مشروط اثر محکومیت شما هم از بین می رود اما قبل از انقضای ان مدت چنین امری امکان پذیر نیست

محکومیت کیفری در پیشینه کیفری شما درج شده و دارای سابقه کیفری هستید

سلام
بله با توجه به جرم ارتکابی و مجازاتی که برای آن در نظر گرفته شده موضوع در سوء پیشینه کیفری شما درج خواهد شد

سلام. چون جرم شما درجه ۳ میباشد، بنابراین از تاریخ اجرای حکم سه سال از حقوق اجتماعی محروم خوهید شد یعنی محکومیتتان دارای اثار تبعی بوده و سوپیشینه شما درج خواهد شد. بنابراین شما صرفا میتوانید سه سال پس از اتمام ازادی مشروطتان نسبت برقراری دوباره حقوق اجتماعیتان که محروم شده اید اعاده حیثیت بفرمایید تا دوباره برقرار شوند، اما در گواهی صادره از مراجع ذی ربط پیشینه کیفری شما ، با توجه به درجه جرمتان منعکس خواهد شد. یعنی شما دارای سو پیشینه میباشید و در استعلامات مشخص میباشد.

سلام شما بصورت مشروط ازاد هستید و بایستی صبر کنید تا مدت محکومیتتان تمام شود