برای ثبت شرکت و دریافت کد اقتصادی و انجام امور مالیاتی امکان استفاده از واحد با کاربری مسکونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۲ #48846962

ما در شرف تاسیس یک شرکت سهامی خاص در حوزه IT هستیم و در حال حاضر نیازی به مکان مشخص برای انجام کار شرکت نداریم ( فعالیت‌ها به صرت مجازی انجام می‌شود )، برای ثبت شرکت و دریافت کد اقتصادی و انجام امور مالیاتی و ... امکان استفاده از واحد با کاربری مسکونی وجود دارد؟ در این صورت عوارض و مالیات این واحد چگونه محاسبه می‌شود؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توان در واحد مسکونی شرکت ثبت نمود.

با سلام بله میتوانید برای اداره ثبت و اداره مالیات هیچ فرقی ندارد و هیچ گونه مشکلی هم نخاهید داشت و هیچ بازرسی ای از محل نخواهد شد و تنها جایی که باید محل شما تجاری باشد درخواست کارت بازرگانی است که بازرسی میکنند و الا در اداره ثبت و مالیات شما میتوانید ادرس و کد پستی منزل خودتان را هم بدهید سابقه ۱۰ ساله در زمینه ثبت شرکت ها دارم تشکر

سلام منع حقوقی ندارد اما سخت بنظر میرسد ب کاربری مسکونی مجوز دهند

با سلام و احترام
از آنجا که شرکت در باب کاری مطرح می شود
باید با امور مالیاتی من باب این جریان ثبتی صحبت کنید اگر مشکلی نبود از نظر حقوقی هم مانعی نیست
اگر فعالیت مجازی شما کسب به حساب آید و شرکت شرایط تخفیف مالیاتی نداشته باشد مالیات شامل آن می شود