چگونه میتوانم خسارت نقص های آپارتمان را دریافت کنم ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶۱ #48841088

با سلام
بنده دو سال پیش یک دستگاه آپارتمان خریدم که فروشنده متعهد گردید ظرف سه ماه آسانسور را نصب و راه اندازی نماید. همچنین در حین فروش انشعابات آپارتمان مذکور را مستقل اعلام نمود. اما بعد گذشت چند ماه و تحویل آپارتمان، انشعاب مستقل آب را وصل نکرده و آسانسور نیز راه اندازی نکرده است، چگونه میتوانم خسارت ناشی از نواقصات را مطالبه نمایم؟
در ماده ۹ قولنامه در شرط ضمن عقد قرارداد ۳۰ درصد ثمن معامله به عنوان خسارت عدم انجام تعهد نوشته شده است آیا بدون فسخ معامله میتوانم خسارت مذکور را بدلیل عدم تنظیم سند مطالبه نمایم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح کنید و اگر با وجود صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائی ه، تعهد را انجام نداد ، خسارت را از وی مطالبه نمایید .

بدوا تامین دلیل مبنی عدم انجام تعهدات را اخذ وسپس نسبت به مطالبه خسارت عدم انجام تعهدات ، اقدام گردد

سلام بله شما میتوانید الزام به تعهدات قراردادی را به همراه خسارات قراردادی عدم انجام تعهد را به وسیله دادخواست مطالبه نمایید بدین منظور شما می توانید از مشاوره و وکالت وکلای دادگستری بهره گیرید

باید دادخواست الزام به ایفای تعهد با توجه به قرارداد به طرفیت ایشان تنظیم کنید و خسارت وارده را نیز مطالبه کنید.