شرکت میتواند از من شکایت کند و منجر به حکم قضایی و کیفری برا من شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۲ #48803635

با سلام
بنده نگهبان یک شرکت خصوصی میباشم که در حدود ۴ ماه پیش در ساعت ۸ شب که نگهبان شیفت شب بودم دو نفر راننده که برای پیمانکار ماشین الات این شرکت کار میکنند در محوطه ای که من در آنجا نگهبان بودم اقدام به تعویض روغن کامیون پیمانکار میکنند و در اخر سر اقدام به برداشتن و دزدی حدود هفت ۲۰ لیتری روغن سوخته که متعلق به این شرکت میباشد میکنند و از محل محوطه از درب خروجی خارج میشوند در آن محل تعویض روغن دوربین مدار بسته میباشد که تمام مراحل کار و دزدی را فیلمبرداری و ضبط میکند در صبح روز بعد مسئول شرکت پی به دزدی از شرکت از طریق دوربینا میبرد و تصمیم به اخراج بنده میکند که با وساطت پرسنل شرکت فقط ۱ میلیون تومان به عنوان جریمه بدلیل سهل انگاری در انجام وظایف محوله میکند و از حقوقم کسر میشود و هر دو راننده بدون هیچ جریمه یا اخراجی تنها دو هفته به مرخصی رفتند و برگشتند سر کارشون بنده بعد از صحبت با پیمانکار صاحب دستگاه قول پرداخت ۱ میلیون تومان را به من داد حال بعد از گذشت چندین ماه قرارداد پیمانکار تمام شد و از این شرکت رفت و هیچ پولی به من نداد ناگفته نماند در ان محوطه یک نفر دیگر به عنوان نگهبان شرکتی دیگر حضور داشت که من بعد از ورود کامیون در حدود ۲ ساعت از محل کارم خارج شدم و به این نگهبان گفتم که هواست به شرکت ما نیز باشد ولی متاسفانه در طول ان زمان ۲ ساعت کامیون اقدام به خروج از محوطه میکند و ایشون هیچ گونه بازجویی از کامیون نمیکند هر چند که ربطی بهشون نداشت حال سوال من این است که من میتوانم از طریق اداره کار یا دادگاه اقدام به شکایت از پیمانکار و این دو راننده کنم ؟ آیا شرکت میتواند از من شکایت کند و منجر به حکم قضایی و کیفری برا من شود؟ یا من از شرکت بدلیل کسر حقوق شکایت کنم؟ ایا شرکت میتواند من را بدلیل شکایت و پیگیری این موضوع اخراج کند؟ لازم به ذکر است شرکت هیچ گونه شکایتی از این دو نفر راننده ندارد

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت باید ثابت کند ترک فعلی از جانب شما صورت گرفته که متعهد به انجام آن عمل بودید یا سهل انگاری و غفلت کردید.

برای شکایت باید مدارک ارائه دهید.شرکت نیز می تواند بابت قصور شما در نگهبانی از شما شکایت کند

امکان طرح شکایت می باشد به هرصورت شغل شمابرقراری امنیت و حفاظت را ایجاب می کرده شما نیز با دلائل و شهود باید از خود دفاع نمایید