چرا دوتا قاضی اختلاف نظر دارن؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۲ #48796174

سلام
اینجانب توسط همسرم به شدت مورد ضرب وجرح قرار گرفته و همراه فرزند دو ماهه مجبور شدم در منزل پدری از بابت نداشتن امنیت جانی ساکن شوم و بابت ضرب وجرح از ایشان شکایت کردم ایشون بلافاصله از من شکایت الزام به تمکین نمودن و من در دادگاه گفتم که ایشون منو کتک زده و حتی پرونده هم در شعبه دوم موجود هست که قاضی پرونده گفتن تا نتیجه دادگاه ضرب وجرح مشخص نشود فعلا پرونده تمکین معلق باشد... رای ضرب وجرح که اول قرار نهایی بودن به دلیل نداشتن شاهد،حصول لوث وقسامه خواسته بود که من در همان تاریخی که دادگاه تعیین کرد قسامه انجام دادم و دادنامه صادر شد و بابت شکستگی استخوان دست و حارصه ساعد و کبودی صورت و کتف و قفسه سینه و...به ترتیب به چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل-نیم صدم دیه کامل-چهارنیم هزارم دیه کامل-ده ونیم هزارم دیه کامل و شش ونیم هزارم دیه کامل محکوم و بزه انتسابی را ثابت دانستن...

اما حکم تمکین سه روز بعد از دادنامه آماده و مرا ملزم به تمکین نموده و داخل رای نوشته شده ۱-هیچ مدرکی ارائه ننموده۲- صرف وجود حصول لوث در قرار نهایی نشان از بزه انتسابی نیست بنابرین ملزم به تمکین از زوج هستید و ۲۰روز مهلت تجدید نظر گذاشتن.....
سوال من این هست وقتی در دادنامه ایشون بزه انتسابی ثابت شده چرا در رای تمکین گفته شده ثابت نشده؟! دوم اینکه چرا با وجود بریدن دیه برای زوج بازم زوجه محکوم به تمکین شده، مگر دادگاه نباید براساس آخرین حکم که دادنامه هست رای صادر میکردچرا براساس رای قرار نهایی که رای اولیه بود و از من قسامه خواسته بود اومده رای صادر کرده؟! من بعد از صادر شدن قرار نهایی قسامه انجام دادم و الان دیه هم در دادنامه صادر شده...

یکی بزه انتسابی ثابت و یکی ثابت ندونسته؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اختلاف نظر بین قضات امری طبیعی است.

از رای تمکین، تجدیدنظرخواهی کنید

سلام.میتوانید به استناد رای کیفری درخصوص رای دادگاه حقوقی تجدید نظرکنید.

باسلام واحترام به استناد رای کیفری تجدیدنظرخواهی نمایید

سلام استدلال و استنباط قضات متفاوت است بهتر است تجدیدنظرخواهی نمایید و رای صادره و تبعیت دادگاه های خانواده و حقوقی از دادگاه کیفری استناد کنید

علم قضات در موارد مختلف می تواند متفاوت باشد

بادرود چنین امری بدیهی است