وقت نظارت تعیین شده؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۱ #48793062

باسلام کسی از بنده شکایت کیفری کرد مبنی بر کلاهبرداری جلسه مواجه حضوری هم در دادسرا تشکیل شد و بنده دفاع کردم و هیچ قرار وثیقه یا بازداشتی صادر نشد اما امروز دیدم وقت نظارت تعیین شده ضمنا اوایل شکایت ایشان بدل پرونده هم تشکیل شده بود و چرا بعد از رسیدگی و دفاع بنده دوباره وقت نظارت تعیین شده؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت مربوطه به شعبه جهت بررسی در همان تاریخ است و ربطی به شما ندارد

با درود وقت نظارت مربوط به شعبه است

سلام وقت بخیر
این امر اقدامی اداری جهت بررسی پرونده بوده و نیازی به اقدام از جانب شما نمیباشد.

درود بر شما
در پرونده هایی که آماده صدور رای نیستندبه این دلیل که در انتظار پاسخ کارشناس یا استعلامات هستند و یا نیاز است قاضی پرونده مجددا آن را بررسی نماید وقت نظارت یا احتیاطی تعیین می شود که بدون حضور طرفین دعوا می باشد و ارتباطی به آنها ندارد.

وقت نظارت برای بررسی پرونده در تاریخ مقرر برای نظارت بر اقدامات دادگاه بوده و ارتباطی به شما ندارد .

سلام وقت نظارت جهت ملاحظه پرونده و اخذ تصمیم توسط قاضی پرونده است نیازی ب حضور نمیباشد .

سلام
وقت نظارت از سوی دفتر شعبه تعیین می شود و ارتباطی به محتوا پرونده و موضوع ان ندارد در صورت لزوم ححضور شما ابلاغیه واصل می شود