دیه شکستگی لگن و ساعد دست در تصادف چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۵۸ #48782660

باسلام بنده در سال ۹۹ تصادف کردم پزشک قانونی رفتم معاینه شدم نظر دادن میخواستم بدونم دیه این ۳ شکستگی چقدر میشه
۱. شکستگی استخوان لگن در محل شاخه های فوقانی و تحتانی
۲ . شکستگی فوقانی استخوان زند علی ساعد دست چپ
( پلاتین دارد و ۶ پیچ ) و اسیب نسوج نرم در اطراف شکستگی
۳ . شکستگی مهره دوم گردنی و اسیب نسج استخوانی مهره هفتم

ممنون میشم اگر کسی میزان درصد حدودی رو میدونه کمکم کنه

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی بعد از معاینه توسط پزشکی قانونی تعیین ارش و توسط قاضی تعیین درصد ( دیه مقدر ) گردد تا بر اساس آن اقدام به محاسبه دقیق دیه تعلق یافته به شما گردد
موفق باشید

با سلام :
۱. شکستگی استخوان لگن در محل شاخه های فوقانی و تحتانی : بعد از اتمام طول درمان میزان دیه ان را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد
۲ . شکستگی فوقانی استخوان زند علی ساعد دست چپ : اگر بدون عیب باشد ۸ درصد دیه کامل
( پلاتین دارد و ۶ پیچ ) و اسیب نسوج نرم در اطراف شکستگی : برای اسیب نسوج بعد از اتمام طول درمان میزان دیه ان را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد
۳ . شکستگی مهره دوم گردنی و اسیب نسج استخوانی مهره هفتم بعد از اتمام طول درمان میزان دیه ان را پزشکی قانونی تعیین خواهد کرد