خریدهای گذشته نفقه محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۸ #48777373

سلام ۲ سال در دوران عقد هستم همسرم مدت یک سال هست که قطع ارتباط کرده.درخواست نفقه معوقه دادم دادگاه تشکیل شده و ایشون لیست خریدهایی که در طول سال اول برای من انجام دادن رو به دادگاه دادن.مثلا در فلان تاریخ براش روسری خریدم یا در تاریخ دیگه کفش خریدم.و این هم بگم در طول مدتی که با هم بودیم ماهانه چیزی برای من در نظر نگرفته بودن.هر از گاهی اگر پول کم میاوردم ایشون یک مبلغ ناچیزی مثلا ۲۰۰ هزار تومان به کارت من میزدن.که مجموع این ۲۰۰ تومانها ۳ میلیون هم نمیشه.
میخواستم بدونم با توجه به اینکه فاکتور خریدهارو به دادگاه داده اون ها جزء نفقه حساب میشن؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .بله جزو نفقه محسوب میشود با جلب نظر کارشناس مبلغی ماهیانه بعنوان نفقه درنظر گرفته میشود ک با پرداختی های همسرتان محاسبه و چنانچه کمتر از مجموع نفقه پرداختی داشته باشن مابه تفاوت پرداخت خواهد شد

بعضی ازقضات عقیده دارند درزمان عقد نفقه تعلق نمیگیرد وازطرفی اگرایشان فاکتور دارد بعندان نفقه قابل احتساب است

بله نفقه محسوب میشود، البته اگر از سوی کارشناس تشخیص داده شود که نفقه ی معوقه ی شما بیشتر از خرید ها و پرداختی های ایشون به شما بوده همسرتون باید مابه التفاوت نفقه را به شما بپردازند

بله کلیه هزینه هایی که برای مخارج شما صرف شده جزو نفقه محسوب میشود

"با سلام"
موضوع توسط قاضی با ارائه فاکتور بررسی و تایید صحت و سقم با ایشان است

بله نفقه محسوب می‌شود.

باسلام با داشتن مدارک و مستندات خرید لباس و واریز وجه به حساب شما نفقه حساب میشود اما کم یا زیاد بودن آن را دادگاه با ارجاع به کارشناس تشخیص خواهد داد.