رای صادره به نفع بنده صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #48773602

با سلام خدمت شما

بنده برای یک پرونده وصول مطالبه وجه در شورای حل اختلاف در تاریخ۹۸/۳/۱۷ قرار تامین خواسته قبل از دادگاه نخستین ارائه دادم ولی چون آن زمان توانایی پرداخت مبلغ خسارت احتمالی را نداشتم، از ارائه تامین خواسته منصرف شدن البته این اتفاق بعد از دستور قاضی شورا در زیر برگه تامین خواسته بود ولی بنده هیچ تمبری باطل نکردم و منصرف شدم و منشی شعبه شورا به بنده گفتند که در زیر برگه بنویسم که از قرار تامین خواسته منصرف شدم و امضا کنم و تاریخ بزنم و چون قاضی شورا دستور داده بود و بنده منصرف شده بودم، در پرونده بنده در شعبه ضمیمه شد.

با این حال بنده الان توانایی پرداخت مقدار مبلغ تامین خواسته را دارم، میتوانم در دادگاه نخستین دوباره ارائه تامین خواسته برای مسدودی حساب ها و توقیف اموال بکنم؟

رای صادره به نفع بنده صادر خواهد شد؟

تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید در هر لحظه تقاضای تامین خواسته یا دستور موقت نمایید .

با سلام
تاقبل از صدور حکم قطعی میتوانید تامین خواسته را مطرح کنید

تاقبل ازصدور حکم قطعی می توانید تقاضای تامین خواسته را انجام دهید

سلام درخواست تامین خواسته مطابق قانون تا قبل از صدور حکم قطعی امکان پذیر است .

با سلام به لحاظ حقوقی تامین خواسته را در هر لحظه میتوان انجام داد