در صورت اعتراض به دیوان،تخفیف مجازات شامل حال برادرم خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۷۱ #48748359

سلام
داداشم به جرم آدم ربایی زندان هست، رضایت شاکی داره، ۸ سال بهش حکم دادن.
آیا اعتراض دیوان موثر است برای تخفیف جرم؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تسلیم به رای سبب تخفیف مجازات می گردد

با سلام
با تسلیم به رای دادگاه می تواند تا یک چهارم تخفیف دهد

با سلام،اعتراض در دیوان تاثیری ندارد.

درود تسلیم به رای شدن میتوانید یک چهارم تخفیف بگیرید

با تسلیم به رای شدن میتوانید یک چهارم تخفیف بگیرید و اعتراض برای دیوان نتیجه ای ندارد .

سلام بستگی به دیگر اوضاع و احوال پرونده و عدم سابقه کیفری متهم دارد . اگر تسلیم به رای شود یک چهارم کسر می شود .

در دادگاه کیفری اصولا رضایت نامه به همراه لایحه جهت تقاضای تخفیف و تبدیل به جهت اخذ رضایت ممکن است باعث صدور حکم تخفیف و یا تبدیل گردد.