در جریان تقسیم ارث پدری یکی از وراث فوت کرد حالا حکم سهم ایشون چیه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۵۲ #48747040

من و خواهرم از مادر دیگه ای هستیم و پدرمون فوت کردن از اون یکی زنش چهار فرزند داشتن حالا یکیشون فوت شدن بعد انحصار ورثه. مادرشون هم فوت شدن فردای فوت خودشون. مجرد هم بودن. میخواستم بدونم الان تکلیف سهم ارثشون جی میشه. سهم میبرن؟ یا بین بقیه تقسیم میشه؟ یعنی منو خواهرم که مادرمون یکی دیگست هم اگه بخواد تقسیم شه ادعایی میتونیم داشته باشیمم؟ در ضمن اون خانواده کلا میخوان به منو خواهرم ارثمونو ندن و ما رو قبول ندارن برای همین کار به دادگاه کشیده. ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی ارث
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهم الارث متوفی به وراث خود متوفی به ارث می رسد .

درود
شما ارث نمی برید...

با درود..
پاسخ کوتاه اینـکه؛ در اینخصوص ارثی به شما تعلق نمی گیرد..

باسلام
شما سهم مادرتان را که یک هشتم (مشترک )با زن دیگه است بین انها تقسیم میشود را میبرین ومهریه مادرتان

با سلام خیر از ایشان ارث نمی‌برید

باسلام ارثی به شما تعلق نخواهد گرفت.

با سلام طبق قانون ارث تقسیم بندی می شود به شمار ارثی نمی رسد