ازدواج و عقد موقت رو چطور میشه اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۰ #48741369

سلام وقت بخیر.
اگر من با خانمی که باکره نیست عقد موقت کرده باشم بدون هیچ ثبت دفتری رسمی و صرفا عقد موقت بصورت کلامی انجام شده باشد. اگر فرضا کسی ما را باهم ببیند چطور میشه اثبات کرد محرم هستیم؟ و آیا جرم و مجازاتی دارد؟ چطور باید اثبات کرد؟ ممنون

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب به علت ثبت نشدن رسمی،اقرار طرفین موجب اثبات رابطه زوجیت است

سلام
بهتراست مکتوب ورسمی شوددرغیراینصورت اثبات آن مشکل است.

بعضی قضات شفاهی را با شهادت شهود میپذیرند بهتر است مکتوب کنید

این رابطه با شهادت شهود یا اقرار خودتان قابل اثبات است لیکن ثبت کنید خیلی بهتره

با اقرار طرفین ( زوج و زوجه) ازدواج موقت قابل اثبات است لاکن بهتر است موضوع را به صورت مکتوب کنید تا در آینده اختلافی پیش نیاید

درود
اگر هر دو طرف اقرار بر نکاح موقت کنند اثبات می شودـ

با اقرار طرفین و شهادت شهود اثبات میشود