قانون بخاطر بیماریم بچمو بهم نمیده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۳ #48731188

سلام خسته نباشید خانم ۳۴ ساله هستم که ۸ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۵ ساله دارم .همسرم بسیار بددل و شکاک هستند با وجود اینکه من کاملا محجبه هستم و همه تفریحات را کنسل کردم باز هم ... مثلا صبح که میرن سرکار درو از پشت قفل میکنه من تا شب با دخترم هستم به بچه داری و امور منزل مشغولم بعد نزدیک اومدن ایشون لباس عوض میکنم میان به محض وارد شدن میگن چرا لباس عوض کردی؟؟ دوش گرفتی؟؟ بعدشم کبودم میکنه من سال سوم زندگی با ایشون به قدری اذیت شده بودم و شبا گریه میکردم که سرطان تیرویید گرفتم الانم وقتی تهمت میزنن و کبودم میکنن میگم میرم از زندگیت بیرون میگه برو گمشو قانون بچه رو به زن مریض نمیده
تمام امید من برای ادامه زندگیم دخترمه
من خیاطی میکنم و الحمدلله درآمد خوبی دارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
حضانت تا ۷ سالگی با شماست
در خصوص کتک زدن شما،میتوانید علیه شان شکایت نمایید و از موارد عسر و حرج است میتوانید طلاق بگیرید

با سلام

موارد ذکر شده از موارد عسر و حرج جهت دادخواست طلاق در صورت تمایل و قابل اثبات در پزشکی قانونیست و طبق قانون فرزند تا هفت سالگی تحت حضانت مادر میباشد و بیماری ذکر شده تاثیری بر آن ندارد. فقط در صورت جنون یا ازدواج مجدد مادر ، حضانت از مادرسلب میشود.

با سلام. در خصوص ضرب و جرح با مراجعه به پزشکی قانونی میتوانید علیه ایشان شکایت کنید و با استناد به این مساله و اینکه در معرض خطر جانی می باشید با فرزندتان به جای دیگر نقل مکان کنید.
حضانت فرزند دختر و پسر تا ۷سالگی با مادر می باشد و بعد از آن نیز فرزند دختر در سن ۹ و پسر در سن ۱۵سالگی می‌تواند خود انتخاب کند که با کدام یک از والدین میخواهد زندگی کند.
بیماری شما مانع از حضانت نمی باشد. با آرزوی سلامتی.

سلام قانونا بچه تا ۷ سال با مادر هست و بیماری از موارد سلب صلاحیت شما محسوب نخواهد شد میتواند قبل از صدور حکم طلاق دستور موقت مبنی بر الزام زوج ب تحویل فرزند در صورتی ک از تحویل امتناع نمایند بدهید

بیماری تیروئید مانع از حضانت شما نسبت به فرزندتان نمیشود
میتوانی باتوجه به ضرب شتم شوهرتان شکایت کنید
همچنین بابت نداشتن امنیت جانی قبل از ترک منزل شوهر به منزل پدرتان مواردی جهت اعتیاد از شکایت همسرتان مبنی بر ناشز بودن یا دعواهای احتمالی میتوانید مراتب شکایت خود را از دادگاه اقدام کنید و معرفی به پزشگ قانونی ، با مجوز مرجع قضایی به ترک منزل شوهر اقدام کنید همچنین وجود مستندات دلایل شواهد در جریان دادرسی شکایت شما موثر خواهد بود از جمله شاهدین عادل .غیره

با سلام بخاطر مواردی ک ذکر کردید و خصوصا اعمال خشونت و ضرب و جرح و سایر موارد میتوانید ضمن شکایت از ایشان در مراجع قضایی و استعلام نظر کارشناسی پزشکی قانونی با توجه ب شرایط موجود ک ادامه زندگی با زوج رو براتون دشوار کرده دادخواست طلاق نمایید در مورد فرزند شما هم باید گفت ک حضانت بچه در هر صورت تا هفت سالگی با مادر هست

باسلام
دختر تا پایان ۷ سالگی با شماست.
طبق توضیحاتی که دادین سلب حضانت نمیشه.