حق حضانت فرزند بعد از طلاق با کیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۳ #48729109

با سلام ایا حق حضانت فرزندی که پدر مادرش طلاق گرفته اند و حضانتش در حال حاضر با مادرش است اما مادر توان مالی ندارد را میتوان به مادربزرگ مادری داد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت تا ۷ سالگی با مادر است
تامین نفقه بر عهده پدر می باشد

سلام .حضانت فرزند پس از طلاق تا ۷سالگی با مادر وپس از ان تا بلوغ با پدر است نفقه فرزند برذمه پدر است در صورت عدم تمکن مالی جد پدری موظف به پرداخت می باشد

باسلام حضانت تا ۷ سالگی با مادر است نفقه بر عهده پدر می باشد وباید بپردازد.

درود
نفقه با پدر و در صورت عدم استطاعت با جد پدری و ..‌. می باشد دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

با سلام. حضانت تا ۷ سال با مادر است ولی پدر باید نفقه فرزند را بپردازد . در صورت عدم پرداخت باید دادخواست مطالبه نفقه فرزند مشترک را مطرح کنید .

با سلام
حضانت تا ۷سالگی با مادر است و نفقه بر عهده پدر است