با شکایت از شرکت کنم یا مدیرعامل؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۳ #48716413

سلام من به یک شرکت با مسئولیت محدود مقداری پول دادم برای اینکه هرماه بهم سود بدن قرارداد مضاربه نوشتیم و مدیر عامل شرکت پای قرارداد رو امضا کرده و مهر شرکت هم هست . الان از برگرداندن پول طفره میرن سوالم اینه که از خود شخص مدیر عامل شرکت میتونم شکایت کنم یا از خود شرکت به عنوان یک شخص حقوقی باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام علیه مدیرعامل و همچنین علیه شرکت به عنوان شخصیت حقوقی طرح دعوا نمایید .

شما هم بطرفیت شخص حقوقی یعنی شرکت با مدیریت عامل آقای x تواما اقامه دعوا کنید.

سلام مدیر عامل نماینده شرکت بوده و شکایت شما باید به طرفیت شرکت اقامه شود.

سلام.شما بایداز شخص حقوقی وشرکت با مسئولیت محدود شکایت نمایید.

سلام
اگر بموجب آخرین روزنامه رسمی مدیر عامل دارای اختیار امضای قراردادها و اوراق تعهد آور بوده باشد، بایستی علیه شرکت طرح دعوی نمایید. در غیر این صورت، مدیر عامل شخصا مسئول پرداخت خواهد بود.

درود
چون شرکت شخصیت حقوقی مستقل از اعضا خود دارد باید به طرفیت شرکت اقامه دعوی کنید.

درود
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی طی دادخواستی ، وجوه مزبور را از شرکت ،وفق قراردادمضاربه مطالبه نمایید .