شاکی میتواند اجرت المثل ایام تصرف دردادگاه حقوقی طرح دعوی کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۵ #48701502

سلام خدمت وکلای محترم،دریک پرونده کیفری که از بنده شکایتی به اتهام سرقت و در رسیدگی ودر
نتیجه قرار نهایی منع تعقیب به نفع بنده صادر و هیچگونه اعتراضی نسبت به این قرار در وقتی که مشخص شده نمیشود.و از طرف دادیاری این قرار صادر میشود،
(درنتیجه مالکیت و سهیم بودن شاکیان نیز محرز نمیباشد و به لحاظ فقد دلیل اثباتی لازم دال بر مالکیت شاکیان و توجه اتهام به متهم دادیاری بزه ای را محرز ومسلم ندانسته،)بعد از چند ماه شاکیان پرونده دردادگاه عمومی و حقوقی طرح دعوی کردن مبنی بر اجرت المثل ایام تصرف و
اینجانب را بدون اینکه دلیل قانونی داشته باشن محکوم به میکنن وحکم جلب (سیار )بنده رو از دادگاه میگیرن و با مامور کلانتری منزل بنده رو برای دستگیر کردن بنده بازدید میکنن که با خبر کردن اینجانب توسط خانواده متوجه موضوع میشوم و روز بعد خودم رو به کلانتری معرفی میکنم و از انجا به دادگاه و زندان معرفی میشوم،از شما وکلای محترم خواهشمندم جواب بدین که ایا اولا با قرار نهایی که صادر شده منع تعقیب به نفع بنده چطور ممکنه بر مطالبه اجرت المثل بنده را محکوم به بشم،دوما با اینکه بنده هیچ اشنایی با دادگاه وقانون دادگاه ندارم،چه راهی بروم تا حقم رو بتونم بگیرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک شما باید بررسی شود ...

وقت بخیر بایستی مدارک شما بررسی شود

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

برای اظهارنطر و راهنمایی دقیق در این خصوص باید مدارک و مستندات و آرای صادره بررسی شود . بدون اطلاع از جزئیات نمیتوان اظهارنظری نمود .

باسلام
ممکن است موضوعی جنبه کیفری نداشته باشد اما از طریق حقوقی قابل پیگیری باشد. جهت ارایه مشاوره و راهکار دقیق می بایست مدارک و مستندات شما بررسی شود

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با سلام
باید ادله و مدارک شما بررسی شود، و بدون مطالعه و بررسی نمیتوان اظهارنظر قطعی نمود.
و در خصوص قسمت اول سوال شما،بله ممکن است موضوعی فاقد وصف مجرمانه بوده و یا ادله و مدارک برای اثبات جنبه ی کیفری مکفی نباشد ولیکن از لحاظ جنبه ی حقوقی قابل رسیدگی و پیگیری باشد.