اگر بنده به وسیله کد بورسی دیگران؛ اقدام به خرید و فروش سهام در بازار بورس کنم، مجرم هستم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴,۲۱۲ #48678952

سلام و عرض ادب آیا صراحت قانونی مبنی بر این که اگر بنده به وسیله کد بورسی دیگران در صورتی که شخص رضایت داشته باشد اقدام به خرید و فروش سهام در بازار بورس کنم مرتکب جرم شده ام وجود دارد ... ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی بورس
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتی که با رضایت طرفین این امر انجام میپذیرد اشکال قانونی ندارد و طرفین میتوانند هرگونه قراردادی را درصورتی که مخالف صریح قانون نباشد منعقد کنند

با سلام
ملاک در انجام کاری ، رضایت طرفین می باشد که طبق فرموده شما ، نباید مشکلی باشد ولی برای جلوگیری از مشکلات ناخواسته حتما یک قرار داد بین خودتان مکتوب کنید.

سلام
چون قرارداد براساس رضایت است طبق ماده ۱۰قانون مدنی عمل شما جایزاست وجرم نیست

بادرودوسلام مرتکب جرم نشده اید.

خیر مرتکب جرم نشده اید ولی برای احتمال اختلاف در آینده قرارداد تنظیم نمایید.

سلام
در صورتی با رضایت صاحب کد بورس اقدام به معامله می کنید جرمی نیست

با سلام و احترام
بیان فرمودید که با رضایت ایشان صورت گرفته فلذا هیچ هنجارشکنی و جرمی از جانب شما رخ نداده است، ضمن اینکه لازم نیست شماره حساب معرفی شده به اسم صاحب حساب باشد.
موید باشید