ایا ادعا در صورت نداشتن هیچ گونه مدرک دال بر صحت حرفاش برای قاضی ملاک هست یا سند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۸۷ #48671469

با سلام

طرف هیچ گونه مدرکی نداره که به بنده چک داده رفته خیانت در امانت شکایت کرده
چک رو در وجه شخص دیگری نوشته در چک و در قرارداد هم ذکر شده در وجه شخص دیگری هست نه در وجه من
و چک رو به اون اقا داده
میگه چون من با شما قرارداد بستم چک رو از شما میخوام
قرارداد هم هست برای قاضی قرارداد مهم هست یا حرف اون اقا

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه چک در وجه شخص دیگری بوده و در قرارداد نیز صحبتی از ارائه ی چک به شما صورت نگرفته،لذا از این طریق نمیتواند اقدامی مبنی بر خیانت در امانت نماید.
مگر بتواند موضوع را از طرق دیگر و با ادله ی دیگر اثبات نماید.

سلام، وقتی قراداد و مدارک مستند هست که ایشان چک رو به شخص دیگر واگذار کرده لذا شما نگران نباشید دعوا به طرفیت شما رد خواهد شد

قرارداد ملاک است و ادعای طرف ملاک نیست هر کس هر ادعایی دارد بایستی با مدارک و مستندات آنرا اثبات نماید

سلام
ایشان فقط حق مطالبه چک را از کسی دارد که به او داده است در صورت وجود قرارداد نیز باید احراز شود که چک به شما داده شده است

سلام سوالتون دقیق مطرح نشده اما چنانچه قراردادی فیمابین شما و صادرکننده چک یا دارنده قبلی چک منعقد گردیده و در قرارداد هم شماره چک و اطلاعات آن درج شده و مقرر گردیده بود جهت تضمین یا امانت هست بله ایشون میتونند به قرارداد استناد نمایند و در صورتی مصداق خیانت در امانت است که در قرارداد ذکر شده بابت امانت یا تضمین قرارداد یا تعهد هست و پس از انجام تعهد یا اتمام قرارداد رسما از شما درخواست عودت چک را نماید و همچنین چک جهت وصول به بانک ارائه شده باشد .

سلام. قاضی به مستندات توجه میکند نه حرف دو طرف دعوا. اگر در قرار ذکر شده باشه که چک به شماداده شده، گرچه به اسم شما نباشه، شکایت خیانت در امانتش درست خواهد بود