چطور من موضوع اثبات کنم،چطور دادگاه رو قانع کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۳ #48642210

سلام
پلیس فتا بعد از احضار طرف و باز جویی طرف مشخص شد فقط چند صحفه نوشته من اطلاع ندارم من نبودم رفتند نزد بازپرس اونجا هم همینا تکرار کرد
جلسه بعد طرف خیلی شیک مجلسی اومد گفت پیامک،پیام واتس و تلگرام از خط سیم‌کارت من استفاده شده ولی به معنی این نیست من فرستادم و گفت شاید در محل کار زندگی گوشی برداشتن و استفاده نادرست کردن با دسترسی از پیامک های ارسالی و در چند فیلم و تایید یه شرکت نرم افزاری نشون داد با یک رات،لینک و اپلیکیشن آلوده می توانند گوشی طرف اعم از میکروفن،دوربین،پیامک و سایر برنامه های طرف در اختیار بگیرند هکر های عزیز یا دوست دشمن و با همین طریق باعث مشکلاتی برای صاحب مالک سیم‌کارت شوند،نکته جالب تر گفت چون تو مخابرات آشنا داری خیلی ساده به پیامک های ارسالی از طرف واتس آپ تلگرام و... دسترسی داری و میتونی حساب کاربری مختلفی برای من ایجاد کنی(متهم هم شدیم)کارشناسان پلیس هم خیلی زحمت کشیدن فقط حرف های ایشون تایید می کردن فکر کنم خودشون هم تا حالا با گفته های ایشون آشنای نداشته بودن و باز پرس پرسید شما دیدید ایشون خودش پیامک بفرسته یا شاهدی دارید ایشون خودش پیامک فرستادن به همین راحتی پیامک،پیام واتس و تلگرام اسکرین شات قبول نکردن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست کارشناس دهید تا موضوع بررسی شود

میتوانید با درخواست کارشناسی، موضوع را بررسی کنید.

با سلام تقاضای کارشناسی نمایید

درود، میتوانید درخواست کارشناسی نمایید

موضوع توسط کارشناس قابل بررسی است

باسلام،حتما”تقاضای کارشناسی نمایید.

تقاضای کارشناسی بفرمائید.