مزاحمت از طریق واتس آپ رو چطور پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۳ #48620186

یه شماره ایرانسل با واتس آپ بهم پیام میده تهدید توهین می‌کنه و منو به بازی گرفته زنگ هم میزنم پیامک هم میده چطور میتونم ازش شکایت کنم کجا مراجعه کنم از ابتدا برا شکایت؟؟؟پلیس فتا باید برم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما میتوانید به شعب دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده درخواست خود را ثبت کنید
یا از طریق پلیس فتا اقدام و پیگیری کنید

با سلام می توانید شکایت مزاحمت مطرح نمایید ولیکن راحت تر از شکایت بلاک کردن شماره ی مزاحم می باشد ولیکن اگر اصرار به شکایت دارید شکوائیه خوبش را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

سلام و درود
با تنظیم و ارائه شکوائیه مبنی بر مزاحمت، توهین و... از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیر باشید
موفق و موید باشید

با سلام ، توصیه می گردد به پلیس فتا مراجعه کرده و شکایت خود را مستقیما در این نهاد مطرح نمایید، با روش های حرفه ای مساله بررسی می گردد؛ آرزوی بهروزی.

درود بر شما، جهت شکایت از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمایید، در صورت صلاحدید مقام قضایی موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد.

باسلام
شما ابتدا تعدادی از پیام های ایشان که حاوی توهین و تهدید می‌باشد را اسکرین شات گرفته و سپس پرینت میگیرید ویا همان عکس را به همراه داشته و به دفاتر خدمات الکترونیک خدمات‌ قضایی مراجعه و شکایت خود را با موضوع توهین علیه اشخاص عادی وتهدیدرا مطرح کنید

با درود
با اسکرین شات از پیام ها اگر باشد، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید عنوان شکایت ایجاد مزاحمت تلفنی.
دادسرا موضوع را به پلیس فتا طی دستوری اطلاع خواهد داد.