باطری آسانسور خراب شده، من که مالک هشت واحدم باید سهم بدم یا فقط دو واحد که استفاده میکنن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۷۵ #48614695

سلام ما ۱۰ واحد اپارتمان داریم که دو واحد فروخته ایم، و هشت واحد خالی است. دو سوال دارم. اول که به اون هشت تا شارژ تعلق میگیره یا نه لازم نیست؟ سوال دومم اینه که الان باطری اسانسور خراب شده ،من که مالک هشت واحدم باید سهم بدم یا فقط دو واحد که استفاده میکنن.متشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شارژ به تمام مالکین‌تعلق میگیرد خالی بودن آپارتمان‌دلیل برعدم پرداخت شارژنیست
پرداخت سهم‌شما ازجهت‌ آسانسور لازم است .‌

بله باید به نسبت تعداد واحد از هزینه ها پرداخت کنید

سلام. بله باید شارژ و پول باطری آسانسور را پرداخت کنید. قانون تملک آپارتمانها در این موارد تعیین تکلیف کرده است.
ماده ۴- حقوق و تعهدات و همچنین سهم هر یک از مالکان قسمتهای اختصاصی از مخارج قسمتهای مشترک متناسب است با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمتهای اختصاصی تمام ساختمان به جز هزینه هایی که به دلیل عدم ارتباط با مساحت زیر بنا به نحو مساوی تقسیم خواهد شد و یا اینکه مالکان ترتیب دیگری را برای تقسیم حقوق و تعهدات و مخارج پیش بینی کرده باشند. پرداخت هزینه های مشترک اعم از اینکه ملک مورد استفاده قرار گیرد یا نگیرد الزامی است.
تبصره ۱- مدیران مجموعه با رعایت مفاد این قانون ، میزان سهم هر یک از مالکان یا استفاده کنندگان را تعیین می کند.
تبصره ۲- در صورت موافقت مالکانی که دارای اکثریت مساحت زیربنای اختصاصی ساختمان می باشند هزینه های مشترک بر اساس نرخ معینی که به تصویب مجمع عمومی ساختمان می رسد، حسب زیر بنای اختصاصی هر واحد، محاسبه می شود.
تبصره ۳- چنانچه چگونگی استقرار حیاط ساختمان یا بالکن یا تراس مجموعه به گونه ای باشد که تنها از یک یا چند واحد مسکونی، امکان دسترسی به آن باشد، هزینه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده کننده یا استفاده کنندگان است.

سلام
هزینه مشاعات و مشترکات بر عهده تمام مالکین ساختمان است چه استفاده کنند چه استفاده نکنند.