میتوان از همسر شکایت رابطه نامشروع نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۹۱ #48608962

سلام. روزتون بخیر.
مردی که به مدت سه سال از همسرش جدا زندگی میکنه ( به علت مشکلات و اختلافات خانوادگی و همچنین یک سال حبس ) میتونه بعد از این مدت از همسرش بخاطر رابطه نامشروع شکایت کنه و پرینت تماس و پیامک بگیره؟
مدارک خاصی لازم داره برای اینکه بتونه شکایت کنه؟
اصن امکان پذیر هست همچین چیزی؟
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح دعوای رابطه ناشمروع و اثبات نیازمند ادله محکم مانند شهادت شهود می باشد و با توجه به ممنوعیت تحقیقات در این موارد اثبات ان سخت است

سلام
برای اینکه پرینت تماس و پیامک را بگیرید
شما علاوه بر اجازه قاضی اجازه قاضی ویژه ای نیز نیاز داریدکه بعنوان قاضی شنود در دادگاه حضور خواهد داشت همچنین قاضی شنود نیز فردی استکه از قوه قضاییه پست و جایگاه خاصی دارد ولی طبق دستورات مقامات عالی قضایی پرونده ها اینگونه هستندکه برای بررسی و رسیدگی انها قاضی رسیدگی کننده و قاضی ویژه،اجازه شنود را نمیدهند بدلیل استکه در دادگاه چنین مساله ای بازگو نخواهد شد.
اصن امکان پذیر نیست هم چین چیزی بدون مدرک و دلیل

برای ثابت کردن رابطه نامشروع از هر طریقی می توان استفاده کرد
مثلا پیامک و عکس و فیلم و شهادت شهود
ارسال پیامک و عکس و فیلم را به علت اینکه امکان مونتاز دارد
در دادگاه زیاد مورد قبول قاضی نیست
ولی بین این موارد شهادت شهود دلیل بسیار محکمی برای اثبات رابطه نامشروع می باشد.

سلام و روز بخیر

به این جهت که ایشان در این مدت همسر شرعی شما بوده اند و اقدام به طلاق نکرده اند. اولا امکان طرح دعوای رابطه نامشروع وجود دارد. ثانیا طرح دعوای روابط نامشروع چندین سطح دارد. یکی از دعاوی نامشروع ارتباط خلاف شرع بدون رابطه جنسی زن شوهردار و حتی مرد زن دار با شخص دیگه ای هست که میشه به پیامهای عاشقانه و دارای محتوای جنسی اشاره کرد و امکان استناد به اونها معمولا وجود دارد. پیامک و پیامهای شبکه های اجتماعی در حکم اماره قضایی هستند و میتونن قاضی رو به این نتیجه برسونن که چنین رابطه خلاف شرعی شکل گرفته