تکلیف ملاقات بچه وقتی شهر دوریم و امکان جابجایی نیست؛ چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #48608396

باسلام
من میخاهم جدا بشوم و خانه پدرم تهران هست و همینطور کار پدر و مادرم هم آنجاست.....و من هم مجبورم که به آنجا بروم..
و خانه همسرم شهرستان ۵ ساعت فاصله است تا تهران...
و یه دختر ۳ ساله دارم که خیلی بهم وابسته است...

الان میخاستم بدونم تکلیف دادگاه های ما چگونه است؟؟
و اینکه ملاقات کردن همسرم با بچه؟؟
ممنون

درضمن همسرم خیلی لجباز است و اهل توافق کردن اینکه مثلا ماهی یکبار بچه را ببیند نیست(بخاطر فواصل)
الان تکلیف من و بچه چیست این وسط این شهرستان آنها تهران؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که درباره مدت ملاقات و نحوه آن توافق کنید، طبق همان توافق عمل می شود.درصورت توافق نشدن، دادگاه در حکم خود مدت ملاقات و نحوه آن را معین می کند

در صورت عدم توافق دادگاه محل و زمان ملاقات را تعیین میکند

باتوجه به فرض سوال : شما هنوز اقدام به طلاق نکرده اید در صورت وقوع طلاق وباتوجه به سن دختر شما که ۳ساله هست حضانت بچه باشماست و اگرشما بعدازطلاق درتهران باشید پدر بچه باید جهت ملاقات به تهران بیاید .‌

با سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و درصورتی که از سوی همسرتان امنیت جانی ندارید و در عسر و حرج هستید می توانید دادخواست به دادگاه خانواده ارائه دهید و در صورت اثبات و احراز این موضوع دادگاه تعیین تکلیف خواهد کرد ولی در خصوص ملاقات پدر با فرزند در صورت تقاضای ایشان از دادگاه مبنی بر ملاقات فرزند دادگاه تعیین تکلیف خواهد کرد

حضانت فرزند تا پایان ۷ سالگی با مادر است و چنانچه بهردلیل قهر کند ویا بخواد جدا شود در صورت مراجعه پدر باید اجازه ملاقات پدرو فرزند بدهد چنانچه ترسی ازمراجعه شوهر دارد ویا نمیخواد شوهرشو ببیند و میخواد دادکاه تکلیف را روشن کنه اونموقع شوهر می تونه به دادکاه مراجعه کرده و درخواست ملاقات بخواد
دادکاه براساس صلاح بچه و طریفین چند ساعنی در هفته یا هردو هفته ویا بیشتر محلی را جهت ملاقات تعیین میکند
این محل میتونه کلانتری و یا جای مخصوصی که به همین منظور ایجاد شده باشه یا جای دیگر بهر حال تصمیم دادکاه مهمه وقابل اجرا