آیا به لحاظ حقوقی اگر شرط را قبول کنم؛ در صورت طلاق میتوانم دوباره طلاها را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #48601119

همسرم برای باز گشت به خانه که محکوم به تمکین شده است درخواست طلاهای خود که در طول زندگی برای او خریده ام را کرده است و میگوید پیش ریش سفیدان باید اینها را بدهید و از من میخواهد تعهد محضری بگیرد که با طلاها کاری نداشته باشم در این صورت من باز میگردم به خانه ولی او با به اجرا گزاشتن مهریه و به مزایده گزاشتن خودرو بنده به او اعتماد ندارم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعتمادی ب ایشون ندارید در تعهد خودتون شرط کنید ک در صورت عدم تمکین مجدد طلاها باید ب شما تعلق گیرد

میتوانید تعهد خود را منوط به تمکین ایشان نمایید . ضمنا اگر فاکتور طلا بنام شما باشد صاحب قانونی طلا شما هستید

سلام
شما میتوانید در تعهد خود ذکر کنید که تا زمانی که همسر شما تمکین میکند، طلاجات به وی تعلق دارد و در صورت عدم تمکین اقدام به استرداد طلا کنید.

با توجه به اظهارات شما،ظاهرا فاکتور طلاهای مذبور به نام شماست،حال اگر ایشان درخواست در اختیار گفتن طلاها را دارد،مادام که فاکتور ها به نام شماست یا جایی متنی مبنی بر انتقال مالکیت تنطیم نفرمایید،میتوانید هر زمان که مایل بودید نسبت به استرداد اقدام فرمایید،البته به شرط اینکه سند محکمی هم داشته باشید که موید وجود طلاها در ید همسرتان باشد.

سلام
می توانید در صورت طلاق طلاها را پس بگیرید
بهتر است برای جلوگیری از بروز اختلافات احتمالی آینده نحوه و کیفیت انجام تعهدات به طور دقیق مشخص نمایید

اگر قصد شما استرداد طلاجات می باشد باید تعهد خود را مشروط به تمکین همسرتان بکنید

با سلام
شما میتوانید در تعهد خود قید نمایید تا زمانی که همسرتان از شما تمکین و در خانه شما و زیر یک سقف باشند این طلاها متعلق به ایشان خواهد بود و در صورت ترک منزل بدون اذن شما و عدم تمکین ، بایستی طلاجات را مسترد نماید