ابطال هبه رسمی ممکن هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۰۰ #48598141

باسلام احتراما بفرمایید امکان باطل شدن هبه رسمی وجود دارد یا خیر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف تنظیم سند رسمی بنام کسی که مال به ایشان هبه شده است مانع رجوع از هبه نمی باشد و اگر شرایط دیگر رجوع از هبه فراهم باشد امکان ابطال سند رسمی وجود دارد

اگر شرایط کلی رجوع و استرداد هبه وجود داشته باشد ابطال سند رسمی نیز ممکن است.

سلام بله اگر طرفین پدرو مادر یا اولاد نباشند و هبه معوض نباشد و آن مال مورد هبه از مالکیت طرفی ک به او هبه شده خارج نشده باشد و یا در آن مال تغییری ایجاد نشده باشد با رجوع کسی ک هبه کرده هبه باطل میشود

در صورتیکه شرایط ابطال سند رسمی هبه وجود داشته باشد، امکان ابطال سند هست.