درصد دیه چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۵۸ #48553118

باسلام بنده برج ۴ تصادف کردم تا الان تحت درمان بودم. سه بار تخلیه ی خونابه ی ران چپ انجام دادم. می خواستم بدونم که چند درصد دیه تعلق میگیرد. ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید میزان تعیین مبلغ دیه بر عهده اجرای احکام می باشد .

زمان و نوع درمان ارتباطی به دیه ندارد و تعیین دیه بر عهده پزشکی قانونی براساس صدمات وارده می باشد .

با درود ارش تعلق می‌گیرد.
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

باسلام
بدوا میبایست پزشکی قانونی پس از معاینه دقیق، نوع مصدومیت ها را تعیین نماید.
برآن مبنا دیه هر جراحت یا صدمه مشخص میگردد

دیه شما با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین می گردد و نوع جراحتی که در نظریه پزشکی قید شده